Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin
RM

Wysyłka:
Pojutrze (poniedziałek 2025-02-24)
Sugerowana cena
Nasza cena
36,91 PLN
Oszczędzasz 27%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 36,00 zł
Biała kiełbasa, kiełbasa grillowa z dodatkami, kruche kabanosy, schab pieczony, golonka i ozory w galarecie, pieczeń rzymska z jajkiem, pasztet świąteczny, salceson, smalczyk z jabłkiem... W tej książce znajdziesz przepisy na kiełbasy, pieczenie, przetwory mięsne do słoików czy wędzonki. Dowiesz się, jak wykorzystać mięso z rosołu i jak urozmaicić domownikom kanapki. Dzięki praktycznym wskazówkom nauczysz się parzyć, piec, gotować, przygotowywać pasty i konserwować w słoikach, by zatrzymać wspaniały aromat domowych mięsiw na dłużej.
Z Kulinarną Wiolą – pasjonatką gotowania, której profil na Facebooku obserwuje ponad 400 tysięcy fanów – zaskoczysz swoją rodzinę i znajomych samodzielnie przygotowanymi pysznymi wędlinami. Gotowanie czas zacząć!
Z Kulinarną Wiolą – pasjonatką gotowania, której profil na Facebooku obserwuje ponad 400 tysięcy fanów – zaskoczysz swoją rodzinę i znajomych samodzielnie przygotowanymi pysznymi wędlinami. Gotowanie czas zacząć!
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Wydawnictwo RM sp. z o.o.
Mińska 25
03-808 Warszawa (Polska)
tel: 22 870 60 46
email: handlowy@rm.com.pl
Szczegóły
Autor: Wioleta Wójcik
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381517966
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 192
Oprawa: Miękka
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Termogotowanie
Feeria
Chleb. Domowa piekarnia
Pascal