Organizacja pracy w hotelarstwie

Proksenia
Organizacja pracy w hotelarstwie
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
24,50 PLN
Nasza cena
17,49 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Książka jest użytecznym materiałem dydaktycznym w średnich i wyższych hotelarskich szkołach zawodowych, stanowiąc podstawę do omawiania i analizowania poszczególnych stanowisk pracy oraz niezbędnych predyspozycji zatrudnianych na tych stanowiskach pracowników. W wydaniu II oprócz aktualizacji dodano nowe rozdziały prezentujące główne trendy w przemyśle hotelarskim, modele zarzšdzania oraz tematykę jakości w hotelarstwie (norma ISO 8402). W aneksie zamieszczono m.in. kodeks etyki hotelarza, kodeks postępowania, aktualne przepisy kategoryzacji bazy hotelowej oraz słowniki podstawowych pojęć z zakresu hotelarstwa i gastronomii.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2009
  • Format: b5
  • Oprawa: miękka
  • Tytuł: Organizacja pracy w hotelarstwie
    Autor: . Grzegorz Wolak
    Wydawnictwo: Proksenia
    ISBN: 9788392141891
    Kategoria: Podręczniki
    Rok wydania: 2009
    Ilość stron: 240
    Format: b5
    Oprawa: miękka

    Recenzje