Organizacja pracy w hotelarstwie Tom 2 Część 1

WSiP
Organizacja pracy w hotelarstwie Tom 2 Część 1
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
62,30 PLN
Nasza cena
56,66 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 45,15 zł

Hotelarstwo. Tom II. Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 1. Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Jadwiga Pietras, Grzegorz Wolak Zakres: kwalifikacja T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji)

Podręcznik do nauki: podstawowych zagadnień z turystyki, analizowania turystycznej bazy noclegowej w Polsce, standaryzowania obiektów hotelarskich, przystosowania obiektów hotelarskich do potrzeb obsługi gości niepełnosprawnych.

Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych hotelu, organizacji działu służby pięter, jednostek mieszkalnych, organizacji i techniki pracy w dziale służby pięter, charakterystyki usług hotelarskich dodatkowych, ofert usług hotelarskich dodatkowych oraz sprzedaży usług hotelarskich dodatkowych.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono licznymi ilustracjami, schematami, tabelami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2014
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Organizacja pracy w hotelarstwie Tom 2 Część 1
    Autor: Cymańska-Grabowska Barbara, Witrykus Danuta, Wolak Grzegorz, Pietras Jadwiga
    Wydawnictwo: WSiP
    Seria: HOTELARSTWO
    ISBN: 9788302148309
    Kategoria: Podręczniki
    Języki: polski
    Rok wydania: 2014
    Ilość stron: 344
    Format: 17.0x24.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.518 kg

    Recenzje