Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik technologii żywności/cukiernik. T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych

WSiP
Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik technologii żywności/cukiernik. T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych
Wysyłka:
1 - 2 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
50,80 PLN
Nasza cena
46,14 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 44,42 zł

Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodach cukiernik i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych).

Książka zawiera 5 zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 pytań jednokrotnego wyboru i zadanie praktyczne. Ponadto w publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania zadań, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać przyszły cukiernik.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 17 x 24,5 cm
  • Oprawa: miękka
  • Tytuł: Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik technologii żywności/cukiernik. T.4. Produkcja wyrobów cukierniczych
    Autor: Kaźmierczak Magdalena
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302150326
    Kategoria: Podręczniki
    Języki: polski
    Rok wydania: 2015
    Ilość stron: 112
    Format: 17 x 24,5 cm
    Oprawa: miękka
    Waga: 0.185 kg

    Recenzje