Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne

WSiP
Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
87,30 PLN
Nasza cena
79,34 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 70,25 zł

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

Publikacja składa się przede wszystkim z kart pracy zawierających ćwiczenia praktyczne. Każdy rozdział opatrzono krótkim wprowadzeniem, przypominającym podstawowe wiadomości. Książka skłania ucznia do krytycznej oceny własnych kompetencji. Kładzie duży nacisk na sprawną pracę zarówno w parach, jak i w grupach. Stanowi cenną pomoc dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi pozwala usystematyzować wiedzę i sprawdzić umiejętność wykorzystywania informacji teoretycznych w praktyce.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 20.5 x 28.5 cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6. Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne
    Autor: Anna Kmiołek-Gizara
    Wydawnictwo: WSiP
    Seria: Praktyczna nauka zawodu
    ISBN: 9788302149757
    Kategoria: Podręczniki
    Technikum

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2015
    Ilość stron: 248
    Format: 20.5 x 28.5 cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.6 kg

    Recenzje