Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik
Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów

Format-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
53,90 PLN
Nasza cena
49,01 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 39,40 zł

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2016
  • Format: 16.5x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik
    Podtytuł: Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów
    Autor: Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
    Wydawnictwo: Format-AB
    ISBN: 9788389184665
    Kategoria: Podręczniki
    MEN: 2015
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2016
    Ilość stron: 336
    Format: 16.5x24.0cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.625 kg

    Recenzje