Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
eMPi2
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
20,19 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
240 zadań testowych
6 zadań praktycznych
oprawa miękka
Zbiór zawiera sześć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy zestaw zawiera 40 zadań testowych oraz jedno zadanie praktyczne. Testy zostały przygotowane zgodnie z podstawą programową dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.
Szczegóły
Autor: Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Małgorzata Włodarczyk
Wydawnictwo: eMPi2
ISBN: 9788365149213
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 99
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg