Technologia żywności podręcznik Część 2
Technikum

WSiP
Technologia żywności podręcznik Część 2
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
44,90 PLN
Nasza cena
36,66 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

W drugiej części podręcznika znajdują się opisy operacji i procesów jednostkowych w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi. Numer dopuszczenia: 6/01.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2008
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Technologia żywności podręcznik Część 2
    Podtytuł: Technikum
    Autor: Mieczysław Dłużewski, Dłużewska Anna
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302079764
    Kategoria: Podręczniki
    Technikum » Klasa 2
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2008
    Ilość stron: 420
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.6 kg

    Recenzje