Technologia żywności Podręcznik Część 3
Technikum

WSiP
Technologia żywności Podręcznik Część 3
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
32,60 PLN
Nasza cena
29,20 PLN
Oszczędzasz 11%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Podręcznik zawiera wiadomości na temat higieny produkcji żywności oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców, warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków, przemysłu cukrowniczego. Numer dopuszczenia: 7/01.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2008
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Technologia żywności Podręcznik Część 3
    Podtytuł: Technikum
    Autor: Jarczyk Andrzej
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302079771
    Kategoria: Podręczniki
    Technikum » Klasa 3
    Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 3

    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2008
    Ilość stron: 216
    Format: 16.5x23.5cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.31 kg

    Recenzje