Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
21/2013

WSiP
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
95,40 PLN
Nasza cena
86,75 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 66,78 zł

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności).

Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych. Wyczerpująco opisuje też zasady ich przechowywania. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2016
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
  • Tytuł: Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
    Podtytuł: 21/2013
    Autor: Kmiołek Anna
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302135873
    Kategoria: Podręczniki
    Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

    MEN: 21/2013
    Przedmiot: Przedmioty zawodowe
    Typ: Podręcznik
    Języki: polski
    Rok wydania: 2016
    Ilość stron: 288
    Format: 17 x 24 cm
    Oprawa: miękka
    Waga: 0.435 kg

    Recenzje