Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne

WSiP
Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
82,90 PLN
Nasza cena
75,40 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 51,20 zł

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner. Realizuje treści w zakresie kwalifikacji T.9.2. (Obsługiwanie gości).

Publikacja omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego, sztuki barmańskiej, obsługi gości hotelowych oraz organizacji przyjęć. Autorki wsparły treści teoretyczne licznymi przykładami i ilustracjami.

Szczegóły

  • Rok wydania: 2015
  • Format: 16.5 x 24 cm
  • Oprawa: Miękka
  • Tytuł: Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
    Autor: Danuta Ławniczak, Renata Szajna
    Wydawnictwo: WSiP
    ISBN: 9788302147357
    Kategoria: Podręczniki
    Języki: polski
    Rok wydania: 2015
    Ilość stron: 280
    Format: 16.5 x 24 cm
    Oprawa: Miękka
    Waga: 0.422 kg

    Recenzje