Kuchnie świata
Najlepsze przepisy z różnych krajów do przygotowania w domu
G+J RBA
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
Nasza cena
44,04 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł
Mając tę książkę, można zaspokoić apetyt na potrawy z ulubionych restauracji etnicznych, używając świeżych składników i prostych technik kulinarnych. Może już nigdy nie będziesz musiał zamawiać jedzenia na wynos!
Rick Rodgers
Wypróbuj najbardziej lubiane potrawy z całego świata od chińskiej zupy wonton i złotego kurczaka z nerkowcami przez kremową, ogórkową raitę do dekadenckiego kurczaka tikka masala z Indii. Znajdziesz tu ponad 150 pysznych, łatwych do przygotowania przepisów dla miłośników kuchni międzynarodowej:
FRANCUSKIEJ WŁOSKIEJ ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ MEKSYKAŃSKIEJ INDYJSKIEJ CHIŃSKIEJ TAJSKIEJ WIETNAMSKIEJ
RICK RODGERS to wielokrotnie nagradzany autor książek kulinarnych, nauczyciel gotowania, a także gościnnie występujący w telewizji i radiu szef kuchni, który swoją miłością do dobrego jedzenia zaraża codziennie tysiące ludzi. Jest autorem ponad 30 książek kulinarnych, w tym bestsellera Thanksgiving 101, nominowanych do nagrody IACP Cookbook Award The Carefree Cook i Kaffeehaus, a także Comfort Food i Essentials of Roasting. Regularnie współpracuje z takimi magazynami jak Cooking Light, Food & Wine i Bon Appétit.
Rick Rodgers
Wypróbuj najbardziej lubiane potrawy z całego świata od chińskiej zupy wonton i złotego kurczaka z nerkowcami przez kremową, ogórkową raitę do dekadenckiego kurczaka tikka masala z Indii. Znajdziesz tu ponad 150 pysznych, łatwych do przygotowania przepisów dla miłośników kuchni międzynarodowej:
FRANCUSKIEJ WŁOSKIEJ ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ MEKSYKAŃSKIEJ INDYJSKIEJ CHIŃSKIEJ TAJSKIEJ WIETNAMSKIEJ
RICK RODGERS to wielokrotnie nagradzany autor książek kulinarnych, nauczyciel gotowania, a także gościnnie występujący w telewizji i radiu szef kuchni, który swoją miłością do dobrego jedzenia zaraża codziennie tysiące ludzi. Jest autorem ponad 30 książek kulinarnych, w tym bestsellera Thanksgiving 101, nominowanych do nagrody IACP Cookbook Award The Carefree Cook i Kaffeehaus, a także Comfort Food i Essentials of Roasting. Regularnie współpracuje z takimi magazynami jak Cooking Light, Food & Wine i Bon Appétit.
Szczegóły
Podtytuł: Najlepsze przepisy z różnych krajów do przygotowania w domu
Autor: Rogers Rick
Wydawnictwo: G+J RBA
ISBN: 9788375961553
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Kapilewicz Ewa
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 304
Format: 21.0x26.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 1.21 kg
Recenzje
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Owoce morza i ryby
Muza
Kuchnia Polska Potrawy regionalne
Świat Książki
Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Historia polskiego smaku
Kuchnia Stół Obyczaje
Kuchnia Stół Obyczaje
Dom Wydawniczy PWN
Księga Szefów Kuchni
G+J Gruner+Jahr Polska