Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni

Olimp Media
Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
9,99 PLN
Nasza cena
8,00 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych.
Proponujemy przepisy na smakowite potrawy z grzybów świeżych i suszonych sałatki, ciepłe przekąski, zupy, sosy, a także dania główne. Znajdziesz tu receptury m.in. na sałatkę pieczarkową z orzechami, śledzie z borowikami i kaczkę duszoną z grzybami.

Ponadto podajemy przepisy na wyborne przetwory grzybowe, które na pewno dodadzą smaku przyrządzanym posiłkom.


Szczegóły

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni
    Wydawnictwo: Olimp Media
    Seria: Polskie tradycje kulinarne
    ISBN: 9788377070628
    Języki: polski
    Rok wydania: 2011
    Ilość stron: 144
    Format: 14.5x20.5cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.25 kg

    Recenzje