Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni

Olimp Media
Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
10,00 PLN
Nasza cena
8,00 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Znajdziesz tu przepisy na chleby (np. z otrębami, miodowy czy kukurydziany) oraz bułki na drożdżach (np. grahamki, kajzerki czy bagietkę) zdecydowanie smaczniejsze niż pieczywo ze sklepu.
Ponadto przedstawiamy receptury na kuszące słodkie wypieki babki i placki drożdżowe, chałki, drożdżówki, pączki oraz jagodzianki.

Oprócz pieczywa polecamy drożdżowe kluski, pierogi i racuchy, które mogą stanowić samodzielne danie obiadowe bądź przystawkę. Przekonaj się, jakie są pyszne!


Szczegóły

  • Rok wydania: 2012
  • Format: 14.0x20.5cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Przysmaki drożdżowe we współczesnej kuchni
    Wydawnictwo: Olimp Media
    Seria: Polskie tradycje kulinarne
    ISBN: 9788377071083
    Języki: polski
    Rok wydania: 2012
    Ilość stron: 144
    Format: 14.0x20.5cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.24 kg

    Recenzje