Przysmaki z podrobów we współczesnej kuchni

Olimp Media
Przysmaki z podrobów we współczesnej kuchni
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
9,99 PLN
Nasza cena
7,86 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością i były uważane za szczególny przysmak.
W niniejszej publikacji zebraliśmy receptury na specjały z wątroby, flaków, serc, żołądków, ozora, nerek, płuc i ogona. Ponadto podajemy kilka przepisów na kaszankę i czerninę.
Znajdziesz tu ciekawe propozycje przekąsek, zup oraz dań głównych. Obok takich znanych potraw, jak ozorki w galarecie czy płucka na kwaśno, prezentujemy m.in. zapomniane żarniuki i gęsi pipek.


Szczegóły

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Przysmaki z podrobów we współczesnej kuchni
    Wydawnictwo: Olimp Media
    Seria: POLSKIE TRADYCJE KULINARNE
    ISBN: 9788377070703
    Języki: polski
    Rok wydania: 2011
    Ilość stron: 112
    Format: 14.5x20.5cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.22 kg

    Recenzje