Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni

Olimp Media
Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
9,99 PLN
Nasza cena
7,73 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Prezentujemy receptury na przysmaki z kaczki, indyka, gęsi, perliczki i przepiórki, a ponadto dla amatorów dziczyzny z dzikiej kaczki, kuropatwy oraz bażanta.
Proponujemy przepisy nie tylko na dania główne przede wszystkim na tuszki pieczone z rozmaitymi dodatkami ale także na przekąski i zupy, w tym cenione przez smakoszy smalec gęsi oraz czerninę.
Znajdziesz tu zarówno potrawy odpowiednie na codzienny posiłek np. pierś indyka z warzywami jak i specjały idealne na uroczystą okazję np. gęś z suszonymi owocami.


Szczegóły

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 14.5x20.5cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Kaczka indyk gęś we współczesnej kuchni
    Wydawnictwo: Olimp Media
    Seria: POLSKIE TRADYCJE KULINARNE
    ISBN: 9788377070710
    Języki: polski
    Rok wydania: 2011
    Ilość stron: 144
    Format: 14.5x20.5cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.25 kg

    Recenzje