Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni

Olimp Media
Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
10,00 PLN
Nasza cena
7,70 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł

Śledzie w dawnej kuchni polskiej były najpopularniejszymi rybami morskimi. Nie tylko przyrządzano je w dni postne, ale także podawano w formie przystawek na przyjęciach.
W niniejszej publikacji zebraliśmy receptury na przekąski i dania obiadowe ze śledzi świeżych, solonych oraz marynowanych.
Znajdziesz tu tatara ze śledzia, rolmopsy, sałatkę śledziową ze śliwkami, smażone śledzie faszerowanie i wiele innych specjałów.


Szczegóły

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 14.0x20.0cm
  • Oprawa: Twarda
  • Tytuł: Przysmaki ze śledzi we współczesnej kuchni
    Wydawnictwo: Olimp Media
    Seria: Polskie tradycje kulinarne
    ISBN: 9788377070734
    Języki: polski
    Rok wydania: 2011
    Ilość stron: 112
    Format: 14.0x20.0cm
    Oprawa: Twarda
    Waga: 0.21 kg

    Recenzje